Logo

Bvb: 17-01-2018
Bvb: 17-01-2018
Selecteer periode

Film Food Event 'Noma'

Film Food Event 'Noma'
di, 31/01/2017 - 17:00

 

 

Film Food Event in Cinema Texel. De documentaires ‘My perfect storm’ en ‘Ants on a shrimp’ bieden, met acht verschillende gerechtjes, een complete culinaire avond met inhoud.

.
Op 31 januari 2017 vindt het derde Film Food Event #FFE plaats in Cinema Texel. De documentaires ‘My perfect storm’ en ‘Ants on a shrimp’ bieden, met acht verschillende gerechtjes, een complete culinaire avond met inhoud.

Cinema Texel zal dit keer in het teken staan van Noma. Ook wel bekend als het beste restaurant ter wereld. We willen je graag kennis laten maken met de documentaire; het verhaal, de uitdaging, de opoffering, de ingrediënten, de gerechten.

Onze chefs presenteren hun eigen gerechtje. De gerechtjes zijn geïnspireerd op de gerechten uit de documentaire (geen kopie), met een eigen twist. U kunt rekenen op de volgende deelnemers: Sterrenrestaurant Bij Jef, Visrestaurant ’t Pakhuus, Vincent Eilandkeuken, BosQ (Restaurant Bos & Duin), Smakelijk & Meer, Anneke’s Kitchen, CharpFood.TX en de Texelse Chocolaterie. De Airstream Foodtruck van De Pelikaan Catering is het decor van deze chefs.

Kaartverkoop bij Cinema Texel
39,50 p.p
17.00 uur aanvang
22.00 einde

Activiteit
Locatie: 
Gravenstraat 33, 1791 CJ Den Burg
Reserveren nodig: 
Ja
Contactpersoon: 
Valerie Jongeneel
E-mailadres: 
Kenmerken
Toeristisch: 
Ja
Categorie: 
Bioscoop
Soort: 
Culinair
Uitgaan
Binnenactiviteit
Prijs: 
€ 39,50
Dorp: 
Den Burg
Weertype: 
Elk weertype
Doelgroep: 
Alle leeftijden

Ants on a Shrimp [TRAILER NL] - nu te zien op iTunes!