Texelagenda: alle activiteiten op Texel bij elkaar


Texelagenda biedt een compleet overzicht van de activiteiten op waddeneiland Texel. Zo kunt u bij de voorbereidingen voor uw vakantie en tijdens uw verblijf op Texel zien welke activiteiten en evenementen er plaatsvinden.

De activiteiten zijn gerangschikt op categorie. Houdt u van natuur, excursies, winkelen, film, kunst of cultuur zoals musea? Via een geselecteerde zoekfunctie krijgt u precies het overzicht waar u naar op zoek bent.

Texel is een veelzijdig eiland en biedt voor iedereen een keur aan mogelijkheden. Kilometerslange stranden nodigen in zomer en winter uit voor een duik, zonnebaden of een wandeling. Het landschap tussen dijk en duinen is bij uitstek geschikt om te fietsen, wandelen of cultuur op te snuiven in pittoreske dorpen als Oosterend, Den Hoorn of De Waal. Rondvaarten naar de zeehonden maakt u vanuit de haven van Oudeschild of vanaf de steiger bij De Cocksdorp. In Den Burg en De Koog kunt u winkelen, genieten van iets lekkers op een terras of uitgebreid tafelen.Kortom: een geslaagde vakantie begint bij Texelagenda.nl!